Rychlé a kontrolované zchlazení po tepelném opracování je klíčovým krokem pro zajištění mikrobiologické bezpečnosti a prodloužení trvanlivosti výrobků. Intenzivní zchlazovací komory Fessmann jsou navrženy tak, aby co nejrychleji snížily teplotu produktu a bezpečně jej provedly kritickým teplotním rozmezím, ve kterém se množí mikroorganismy.
Díky výkonnému chladicímu systému a optimalizovanému proudění vzduchu dochází k rychlému a rovnoměrnému ochlazení celé šarže, což nejen zvyšuje bezpečnost, ale také zachovává kvalitu, barvu a chuť produktu.
Klíčové vlastnosti a výhody:
Investice do zchlazovací komory Fessmann je investicí do bezpečnosti a kvality vašich výrobků.
Máte dotazy ohledně našich výrobků, obalových řešení či technologií? Kontaktujte nás přímo zde. Rádi Vám osobně a individuálně poradíme.